fbpx

Παπασταθόπουλος: “Αισθανόμαστε πολύ άσχημα”

Παπασταθόπουλος: “Αισθανόμαστε πολύ άσχημα”

Ο Σωκρατής Παπασταθόπουλος τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αισθάνονται πολύ άσχημα για τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα και πως θέλουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο στο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Κάρλος Κορεμπεράν, δηλώνοντας πως δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να δουλέψει με την ομάδα. Επίσης, τόνισε πως η νοοτροπία του νέου προπονητή διαφέρει από αυτή του Πέδρο Μαρτίνς.

Αρχικά, ο Παπασταθόπουλος δήλωσε: “Θα πρέπει να τα κάνει όλα διαφορετικά η ομάδα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές αισθανόμαστε πολύ άσχημα. Το δεύτερο ματς (σ.σ: με τη Μακάμπι) ήταν ντροπιαστικό για εμάς. Πρέπει να μπούμε και να δείξουμε στον κόσμο ότι αυτό ήταν μια κακή παρένθεση για εμάς τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και ειδικότερα το δεύτερο”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για έναν άνθρωπο που έχει έρθει 3-4 μέρες. Πάντως, προσπάθησε να περάσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας για το αυριανό ματς και πιστεύω ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι για τη Σλόβαν”.

Σχετικά με τη νοοτροπία του Κορμπεράν δήλωσε: “Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι διαφορετικά από τον προηγούμενο προπονητή. Είναι λογικό. Δεν λέω αν είναι καλύτερα τώρα ή χειρότερα, όμως είναι λογικό η κάθε νοοτροπία να είναι διαφορετική. Είναι κάποια νέα στοιχεία που πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να τον βοηθήσουμε και να περάσουμε σε αυτή την επόμενη φάση πιο γρήγορα”.

Τέλος, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τόνισε: “Θα πρέπει να περιμένει έναν Ολυμπιακό που θα είναι “πεινασμένος” από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90΄ και που θα παλέψει για τη νίκη. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να δείξουμε και στον νέο προπονητή, αλλά και στον κόσμο και στους εαυτούς μας ότι αυτό που συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι δε θα ξαναγίνει ποτέ, αν και στο ποδόσφαιρο, όπως έχω ξαναπεί, ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Δε θέλουμε να το ξαναζήσουμε. Πιστεύω ότι καθοριστικό θα είναι το πως θα μπούμε εμείς στο γήπεδο και το πόσο υπομονή θα έχουμε τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στο αμυντικό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε μια ομάδα και κυρίως θα πρέπει να μπορούμε να αντιδράσουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εφόσον γίνουν αυτά, τότε θα είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια πολύ καλή βραδιά”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο