fbpx

Ουσού: “Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός”

Ουσού: “Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός”

Ο Αϊχάμ Ουσού δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα και πως θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα του.

Ο Σουηδός παίκτης της Σλάβια Πράγας, με καταγωγή από τη Συρία, αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, τονίζοντας πως είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν.

Αρχικά, ο Ουσού δήλωσε: “Ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν καλό αντίπαλο. Ανυπομονώ πάντα για αυτούς τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Κάθε ευρωπαϊκό ματς είναι πάντα μια μεγάλη βραδιά και μας αρέσει να παίζουμε τους καλύτερους αγώνες, στο υψηλότερο επίπεδο. Μπορούμε να περιμένουμε μέσα στο γήπεδο για να… έρθουν σε εμάς. Είναι όμως καλοί κι αμυντικά, είχαν ένα καλό αμυντικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε επίσης ότι είναι καλοί στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα τα αναλύσουμε διεξοδικά”.

Στη συνέχεια, ο 22χρονος αμυντικός συμπλήρωσε: “Είναι πολύ νωρίς και για εμάς. Παίξαμε κάποια ματς, έπαιξαν κάποια φιλικά. Όταν πρόκειται για μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι πάντα καλό να έχεις παίξει κάποιους αγώνες εκ των προτέρων για να έχεις ρυθμό. Νομίζω ότι έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, και παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Έχουμε μια καλή ευκαιρία”.

Τέλος, μίλησε και για την ήττα από τη Χράντετς Κράλοβε: “Φυσικά δεν είναι καλό να χάνεις, ειδικά στη 1η αγωνιστική. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να βρούμε τι κάναμε καλά σ’ αυτό το ματς και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Τώρα επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό και ελπίζουμε να κερδίσουμε”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο