fbpx

Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Αμπουμπακάρ Καμάρα!

Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Αμπουμπακάρ Καμάρα!

Η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού δεν βοήθησε στη ρεβάνς με τη Χάιφα, αλλά δεν θα ενισχύσει και στα δυο κρίσιμα ματς για το Europa με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Ολυμπιακός λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά απουσιάζει.

Έτσι, η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή των «ερυθρόλευκων», όπως και στη ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα δεν θα βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» και στις κρίσιμες αναμετρήσεις με την Σλόβαν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού απουσιάζει και το όνομα του Αλγκασίμ Μπα, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», Ίνμπομ Χουάνγκ συμπεριλήφθηκε κανονικά.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας:

ΛΙΣΤΑ Α

Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκη, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ.

ΛΙΣΤΑ Β

Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο