fbpx

Παναθηναϊκός: «Εμπιστοσύνη στον προπονητή – Θα εκπληρώσουμε τις επιλογές του ανεξαρτήτως κόστους»

Παναθηναϊκός: «Εμπιστοσύνη στον προπονητή – Θα εκπληρώσουμε τις επιλογές του ανεξαρτήτως κόστους»

Απόλυτη στήριξη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που διευκρίνισε λόγω των καθυστερήσεων στις μεταγραφές, ότι θα στηρίξει και θα εκπληρώσει τα «θέλω» του Σέρβου προπονητή ανεξάρτητα από το κόστος.

Αρκετή… σκόνη έχει σηκωθεί τον τελευταίο καιρό αναφορικά με το γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση στις μεταγραφικές κινήσεις. Με επίσημη θέση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα.

 Οι «πράσινοι» κατέστησαν σαφές ότι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφορικά με την ενίσχυση του τριφυλλιού ενώ σημείωσαν ότι είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του ανεξάρτητα με το οικονομικό κόστος.

Χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη θέση της πράσινης ΠΑΕ: «Για την περαιτέρω αποφυγή δημοσιευμάτων που προκαλούν αναστάτωση στην ομάδα και τον κόσμο η  διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να διευκρινίσει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή και είμαστε διατεθειμένοι να τις εκπληρώσουμε ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε οικονομικό κόστος».

Η θέση αυτή αποτελεί ουσιαστικά μια… απάντηση σε όλα τα σχόλια που γίνονται τον τελευταίο καιρό και δείχνει τις προθέσεις της πράσινης διοίκησης ενόψει των επερχόμενων μεταγραφικών κινήσεων. Άλλωστε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την περσινή χρονιά εχει αποδείξει τι μπορεί να καταφέρει και πόσο έχει βοηθήσει το τριφύλλι να ανέβει αγωνιστικά. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο