fbpx

Άρης: Ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη ο Γκαρθία

Άρης: Ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη ο Γκαρθία

Στην τελική ευθεία μιας σημαντικής μεταγραφής που θα αναβαθμίσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι», με τον Μανού Γκαρθία όπως όλα δείχνουν να μετακομίζει σύντομα στη Θεσσαλονίκη.

Τα «κιτρινόμαυρα» προβάρει ο Μανού Γκαρθία, με τον νούμερο ένα στόχο του Άρη για την μεσοεπιθετική γραμμή, να βρίσκεται μια ανάσα από το «Κλ. Βικελίδης».

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Γκόμελ, η ΠΑΕ Άρης είχε ανακοινώσει πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για την αγορά του 24χρονου Ισπανού, με τους Θεσσαλονικείς να αποκαλύπτουν πως η μεταγραφή αυτή θα είναι και η ακριβότερη της ιστορίας του συλλόγου. 

Τελικά το μεγάλο deal για την αγορά του 75% των δικαιωμάτων του Μανού Γκαρθία επετεύχθη αντί 3.2 εκατ. ευρώ, με τον Ανδαλουσιανό να προστίθεται στο σύνολο του Χερμάν Μπούργος μετά από μία καλή χρονιά στην La Liga με τα χρώματα της Αλαβές, που είχε παραχωρηθεί ως δανεικός.

Την επικείμενη συμφωνία επιβεβαίωσε και ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Θεόδωρος Καρυπίδης, αναρτώντας φωτογραφία με το σύμβολο του Άρη και της Σπόρτινγκ Χιχόν, με τον νεαρό άσο όπως όλα δείχνουν να ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο