fbpx

Αθλητικός διευθυντής Μπάγερν: «Δεν καταλαβαίνω την στάση του Λεβαντόφσκι»

Αθλητικός διευθυντής Μπάγερν: «Δεν καταλαβαίνω την στάση του Λεβαντόφσκι»

Δριμεία κριτική σε βάρος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξαπέλυσε σε συνέντευξη που έδωσε ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ο οποίος τόνισε ότι στην θέση του θα είχε πληρώσει το συμβόλαιο του.

Η απόφαση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρήσει από την Μπάγερν κι ενώ δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του προκάλεσε δυσαρέσκεια στους ανθρώπους της Μπάγερν.

Αυτό άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Zeit», ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Χασάν Σαλιχάμιτζιτς: «Η κατανόηση απέναντι στη νοοτροπία του Λεβαντόφσκι είναι πραγματικά μηδέν, σημείο μηδέν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος ασκώντας παράλληλα κριτική στον Πολωνό σέντερ φορ.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο παλαίμαχος άσος των Βαυαρών τόνισε πως ο Λεβαντόφσκι που πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, θα έπρεπε να είχε εκπληρώσει το συμβόλαιο που είχε με τον σύλλογο του Μονάχου: «Δεν καταλαβαίνω τη στάση του. Και όχι μόνο επειδή έχω εκπληρώσει όλα τα συμβόλαιά μου ως παίκτης, φυσικά. Αν ήμουν στη θέση του, θα το είχα ξεκαθαρίσει εσωτερικά και θα είχα εκπληρώσει το συμβόλαιό μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο