fbpx

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγ ξεκαθαρίζει πως ο Ρονάλντο θα μείνει

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγ ξεκαθαρίζει πως ο Ρονάλντο θα μείνει

Ο Έρικ Τεν Χαγ τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως τον υπολογίζει κανονικά.

Ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε πως υπάρχει ήδη η σκέψη στους “κόκκινους διαβόλους”, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών έως το 2024.

Αρχικά, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας δήλωσε: “Είμαι ενημερωμένος για το γεγονός πως έχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του. Συνεπώς, μπορεί να τον πείσουμε να παραμείνει στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2024. Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το μέλλον του. Δεν είναι προς πώληση και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του”.

Επίσης, δήλωσε για το αν ο Ρονάλντο θα είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν: “Προπονείται μόνος του και νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε το πόσο σωστός επαγγελματίας είναι ο Ρονάλντο. Είμαι σίγουρος πως θα είναι έτοιμος. Δεν με ανησυχεί η φυσική του κατάσταση”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κατά πόσο μπορεί ο Πορτογάλος να ακολουθήσει την τακτική που θέλει να εφαρμόσει στην αγγλική ομάδα: “Νομίζω πως ο Κριστιάνο είναι ικανός να ανταποκριθεί. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, μας έχει δείξει τα πάντα. Του έχω μεταφέρει το τι ζητάω, θέλω να παίζουμε με συγκεκριμένο τρόπο. Ένας κορυφαίος παίκτης όπως ο Ρονάλντο, μπορεί να ανταποκριθεί”.

Παράλληλα, ο Ολλανδός προπονητής δήλωσε πως θέλει η ομάδα του να αποκτήσει νοοτροπία νικητή: “Υπέγραψα συμβόλαιο για τρία χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν άμεσα ρόλο τα αποτελέσματα. Πρέπει να νικάμε από το ξεκίνημα. Οπότε δε βλέπω τόσο μακριά. Ωστόσο, έχω μια στρατηγική στο μυαλό μου, αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που παίρνει χρόνο. Τελικά, πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα φτιάξουμε μια ομάδα μαθημένη στο να νικάει”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο