fbpx

Η… συμμαχία Μαρινάκη – Αλαφούζου και η στάση της ΕΠΟ

Η… συμμαχία Μαρινάκη – Αλαφούζου και η στάση της ΕΠΟ

Οι Β. Μαρινάκης και Γ. Αλαφούζος σήκωσαν ένα τοίχος προστασίας στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, παρότι επί των ημερών του η ελληνική διαιτησία πάτωσε κυριολεκτικά. Οι Έλληνες διεθνείς ρέφερι ορίστηκαν σε λίγα παιχνίδια από την UEFA, κανένας τους δεν θα πάει στο Μουντιάλ, τα κρίσιμα ματς στην SL 1 τα διηύθυναν ξένοι διαιτητές και, το χειρότερο, δεν αναδείχτηκαν νέες “σφυρίχτρες”.

Ο Παναθηναϊκός τον περασμένο Ιανουάριο δήλωσε πως αίρει την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο της ΚΕΔ και έπειτα από λίγους μήνες ακολουθεί τη γραμμή του Ολυμπιακού και ζητάει την παραμονή του. Η λίγκα απέστειλε επιστολή στις FIFA-UEFA και μεταξύ άλλων σε αυτήν αναφέρεται ότι οι 11 από τις 13 ΠΑΕ-μέλη της Superleague τέθηκαν υπέρ της ανανέωσης της θητείας του Κλάτενμπεργκ, ως επικεφαλής της Διαιτησίας, για τα επόμενα δύο έτη.

Στη ΕΠΟ όμως έχουν άλλη άποψη και δεν πρόκειται να γίνει αυτό που επιδιώκουν οι Μαρινάκης και Αλαφούζος. Η ποδοσφαιρική πιάτσα εκτιμά πως ο μίστερ ΣΚΑΪ θα ψήφιζε τον Β.Μαρινάκη για πρόεδρο του Συνεταιρισμού, αν είχε αντίπαλο και η εκλογή ήταν ντέρμπι. Τελικά δεν χρειάστηκε να… εκτεθεί ο Αλαφούζος, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν είχε αντίπαλο μετά την απόφαση του Π.Παπαϊωάννου να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Και κάτι ακόμα για την περιβόητη “συμμαχία”: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν κοινή γραμμή και στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος, κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο