fbpx

Να ήταν κάθε μέρα «Κυριακή»

Να ήταν κάθε μέρα «Κυριακή»

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τον κόσμο του στο γήπεδο κάθε «Κυριακή».

Του Νίκου Ιωάννου

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ταλαιπωρηθεί όλα αυτά τα χρόνια μαζί με την ομάδα τους από το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο τους έφερνε άλλοτε σε χαμηλές θέσεις για το βεληνεκές που έχει το όνομα της ομάδας και σίγουρα από την μη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την φετινή σεζόν το Τριφύλλι έχει μια ξέφρενη έως τώρα πορεία και οι φίλοι του, το ακολουθούν πιστά, αφού χαίρονται να βλέπουν νίκες και γκολ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν

Η αρχή έγινε στο ματς με την Σλάβια Πράγας, παρότι ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε, οι οπαδοί του δεν πτοήθηκαν, είδαν πως κάτι έχει αλλάξει, πως κάτι καλό πάει να γίνει. Και πράγματι, οι πράσινοι μετράνε 8×8 στην Super League και μάλιστα με νίκες σε ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που και στα δύο έκαναν ανατροπή το εις βάρος τους σκορ.

Είχε χρόνια ο κόσμος να ζήσει την λαχτάρα του να βρεθεί στο γήπεδο και να ξέρει πως πάει για να δει θέαμα και νίκη. Είχε χρόνια να γεμίσει την έδρα του σε ματς που δεν είναι ντέρμπι, όπως αυτά με Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό , καθώς έχει χτίσει μια ομάδα που δεν έχει να φοβηθεί σε τίποτα τους μεγάλους ανταγωνιστές της και έχει κάνει τον κόσμο να θεωρεί πως θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι μεγάλοι θυμούνται τον δυνατό Παναθηναϊκό και χαίρονται που ξυπνούν μνήμες χαράς και επιτυχίας. Οι μικροί έχουν ακούσει και ελπίζουν σε κάτι ανάλογο. Χαίρονται όλοι που το Τριφύλλι έχει ξανά ρόλο πρωταγωνιστή και περιμένουν με αγωνία να έρθει στα χέρια τους το πρωτάθλημα 12 χρόνια μετά από εκείνο το νταμπλ .

Οι φίλοι του Τριφυλλιού εύχονται «να είναι κάθε μέρα Κυριακή », να πάνε στο γήπεδο και να φύγουν με χαμόγελα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο