fbpx

Ίδια συνεργασία, νέα συμφωνία

Ίδια συνεργασία, νέα συμφωνία

H Team Vitality ανακοίνωσε την ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας του με τον αμερικανικό κατασκευαστή ηχητικού εξοπλισμού JBL Quantum. Στο πλαίσιο της ανανεωμένης συμφωνίας, η εταιρεία θα γίνει ο βασικός συνεργάτης ήχου του συλλόγου στην Ευρώπη. Έτσι, η JBL Quantumεπεκτείνεται και παύει να είναι αποκλειστικά περιφερειακός συνεργάτης του οργανισμού μόνο στη Γαλλία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η JBL Quantum θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της οικογένειας της Team Vitality ως ο επίσημος συνεργάτης ήχου για το 2023. Η συμφωνία αυτή αποδεικνύει ότι καταφέραμε να οικοδομήσουμε μια συνεπή συνεργασία με επιμέρους ενεργοποιήσεις για τους παίκτες και την κοινότητά μας. Ανυπομονούμε να αναδείξουμε αυτή τη συνεργασία κατά τη διάρκεια της φετινής διεθνούς διοργάνωσης», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Team Vitality, Νίκολας Μάουρερ. 

Στο εξής, το λογότυπο της JBL Quantum θα εμφανίζεται στη φανέλα της Team Vitality και οι δύο μάρκες θα συνεργάζονται για τη δημιουργία περιεχομένου. Επιπλέον, η JBL Quantum θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις ενεργοποιήσεις της Team Vitality κατά τη διάρκεια του BLAST.tv Paris Major 2023 CS:GO, αν η ομάδα καταφέρει να προκριθεί στο Major.

Ο γαλλικός σύλλογος συνεργάζεται επί του παρόντος με συνεργάτες όπως η adidas, η Samsung, η Philips, η Secretlab, η Kingston FURY και η Garnier. Ο οργανισμός υπέγραψε πρόσφατα τριετή συμφωνία με τον κατασκευαστή αθλητικών ειδών hummel, συνεργάστηκε με την εταιρεία αναλύσεων Shikenso Analytics και υπέγραψε συμφωνία με την Streamcoi.

Με τη σειρά της, η JBL Quantum είναι επίσης συνεργάτης του βρετανικού οργανισμού esports Quadrant και διοργανώνει τον δικό της διαγωνισμό esports με την ονομασία JBL Quantum Cup.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports