fbpx

Τρίτωσαν οι αποχωρήσεις από το Apex Legends

Τρίτωσαν οι αποχωρήσεις από το Apex Legends

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός esports G2 ανακοίνωσε τον αποχώρησή του από τη διοργάνωση του Apex Legends. 

Ο σύλλογος αποφάσισε επίσης να εγκαταλείψει την ανταγωνιστική σκηνή που διατηρούσε από τον Φεβρουάριο του 2019. Αυτή είναι η τρίτη παραίτηση μεγάλου οργανισμού από το Apex Legends μετά την αποχώρηση των Cloud9 και Team Liquid νωρίτερα τον Δεκέμβριο.

«Σήμερα αποχωρούμε από την ανταγωνιστική σκηνή στο Apex Legends. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν οι πρωταθλητές μας – Dezignful, Resultuh και ChaoticMuch», αναφέρει το post της G2.

Το πρώην, πλέον, ρόστερ της G2 Esports σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2021. Σε αυτό το διάστημα, η ομάδα της Βόρειας Αμερικής υπέστη μικρές αλλαγές, αλλά κατάφερε να κερδίσει τα UMG – Champions Invitational, DreamHack Influencer Invitational – North America, Box Fight Championship – Apex Cup #12, JBL Quantum Cup 2021 και Esports Arena: Series E Season 4 Pro Tournament #five.

Επιπλέον, η ομάδα έφτασε στην πρώτη τριάδα στα UMG – Champions Invitational 2, Grayson Allen’s Apex Invitational, SteelSeries Prime Cup, Chōmetsu Apex 2 – Chōmetsu Carry και Proving Grounds: Season 5 – Finals, και έλαβε επίσης μέρος στο ALGS: 2021 Split 1 Pro League – North America (4η θέση), ALGS: 2022 Split 1 Playoffs – Βόρεια Αμερική (8η θέση), ALGS: 2022 Split 2 Pro League – Βόρεια Αμερική (4η), ALGS Championship 2021 – Βόρεια Αμερική (11η) και Apex Legends Global Series: (35η θέση): Split 2 Playoffs (35η θέση).

Το Apex Legends Global Series 2022-23: Split 1 Pro League – North America ήταν το τελευταίο πρωτάθλημα για το ρόστερ της G2 Esports, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του οποίου η ομάδα κατέλαβε την 17η θέση και δεν κατάφερε να προκριθεί στα Split 1 Playoffs.

Η ομάδα αναμένεται να συνεχίσει να υπάρχει ξεχωριστά. Συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός της Dezignful ανακοίνωσε την αναζήτηση νέου συλλόγου για την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports