fbpx

Σημαντική αποχώρηση από το Apex Legends

Σημαντική αποχώρηση από το Apex Legends

Η Team Liquid ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Apex Legends. Ο ολλανδικός σύλλογος είχε διαφωνίες με τους διοργανωτές σχετικά με τη διανομή των κερδών από την πώληση των skins. Ωστόσο, η Liquid πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη σκηνή μαζί με τους δημιουργούς του περιεχομένου της.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να αποχαιρετάς κάποιον, αλλά μερικές φορές είναι για το καλύτερο. Σήμερα ανακοινώνουμε επίσημα ότι η Team Liquid δεν θα διαθέτει πλέον ομάδα στο ALGS. Αν και αυτό έχει συζητηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανόν να προκαλεί σύγχυση, δεδομένου του πόσο καλά απέδωσε η ομάδα ακόμα και μετά την απώλεια των Gildersons. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε εξηγήσεις στην κοινότητά μας και να ζητήσουμε συγγνώμη από το ρόστερ.

Όπως και με την εμπειρία μας στο ανταγωνιστικό PUBG, η Team Liquid είναι ένας οργανισμός που καθοδηγείται από τις πραγματικότητες της βιομηχανίας, τόσο οικονομικές όσο και κοινωνικές. Όσον αφορά την οικονομική πλευρά των πραγμάτων, το ALGS και ο τρόπος με τον οποίο προχωράει με τη νομισματοποίηση των ομάδων απλά δεν ταιριάζει με τις δραστηριότητές μας και έτσι πρέπει να φύγουμε, παρόλο που δεν το απολαμβάνουμε. Ωστόσο, δεν εγκαταλείπουμε εντελώς το οικοσύστημα Apex Legends. Θα συνεχίσουμε να προσκαλούμε δημιουργούς περιεχομένου όπως οι Rogue και Acie για να παραμείνουν οι πρεσβευτές μας σε αυτή την κοινότητα. Εξακολουθούμε να έχουμε πολλή αγάπη και πίστη στο Apex Legends ως παιχνίδι και απλά απομακρυνόμαστε από την ανταγωνιστική σκηνή.

Έπρεπε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις καθώς φεύγαμε, οι οποίες δυστυχώς είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα μας να έχει λιγότερη κάλυψη από ό,τι της άξιζε. Συγκροτήσαμε ένα ρόστερ που έχει εξελιχθεί σε έναν ανταγωνιστή παγκόσμιας κλάσης – με επικεφαλής τον αναμφισβήτητα καλύτερο προπονητή και αρχηγό στην ιστορία του Apex Legends – και καθώς μεγάλωσαν, επεκτείναμε την ομάδα περιεχομένου του Apex για να τους ακολουθήσουμε.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η Team Liquid έχει κάνει απίστευτα βήματα στην ανταγωνιστική σκηνή του Apex Legends, και ακόμη και καθώς αποχαιρετάμε το ρόστερ μας, θέλουμε να γιορτάσουμε όλα τα επιτεύγματά τους. Ο χρόνος τους στην οργάνωσή μας μπορεί να έχει περάσει, αλλά αυτοί οι απίστευτα ικανοί παίκτες δεν έχουν τελειώσει ακόμα, οπότε θεωρήστε αυτό ως μια ωδή σε αυτούς και σε όλα όσα έκαναν για εμάς τα τελευταία χρόνια».

Ο οργανισμός Team Liquid εμφανίζεται στο Apex Legends από το 2019. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο σύλλογος προσπάθησε να παραμείνει με την ίδια σύνθεση, κάνοντας μικρές προσαρμογές καθώς προχωρούσαν οι σεζόν. Με τη σειρά της, η ομάδα έφερε νίκες στα ALGS Online #3 – Βόρεια Αμερική, ALGS Winter Circuit #3 – Βόρεια Αμερική και FFL – Global Challenge #2, ενώ μπήκε επίσης στην πρώτη τριάδα στα GLL Masters Spring – Βόρεια Αμερική, Super League Arena – Finals και ALGS: 2022 Split 2 Playoffs.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports