fbpx

Σε νέα συνεργασία με τη FIA ελπίζει το Gran Turismo (vid)

Σε νέα συνεργασία με τη FIA ελπίζει το Gran Turismo (vid)

Την παραμονή του παγκόσμιου τελικού του κυπέλλου εθνών στο Gran Turismo, ο παραγωγός της σειράς Καζουνόρι Γιαμαούτσι διευκρίνισε την τρέχουσα κατάσταση με τη FIA και τα σχέδια για την επόμενη σεζόν.

 Το2018 είδε την πρώτη έκδοση της διοργάνωσης με 2 διοργανώσεις και τη Gran Turismo να προσπαθεί να δημιουργήσει σχέσεις με τη FIA με στόχο να γίνει γνωστή η ταχύτερη χώρα και ο ταχύτερος κατασκευαστής στον κόσμο χρησιμοποιώντας το παιχνίδι ως πλατφόρμα στο χώρο των esports.

 Έκτοτε η διοργάνωση διεξαγόταν κάθε χρόνο, χρησιμοποιώντας αρχικά το παιχνίδι Gran Turismo Sport προτού εμφανιστεί φέτος το Gran Turismo 7. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα ωστόσο δεν αποτέλεσε τη μοναδική αλλαγή μέσα στο 2022 καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει πλέον σχέσεις με τη FIA. Το Gran Turismo 7 δεν έχει πάει καλά τους πρώτους 9 μήνες αναφορικά με τις online πωλήσεις αν και το τελευταίο διάστημα οι αριθμοί δείχνουν να βελτιώνονται.

 Τακούμα Μιγιαζόνο, Ντάνιελ Σόλις και Κιλιάν Ντρουμόντ πήραν το φετινό τίτλο στους κατασκευαστές για την Subaru επικρατώντας στις ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες του Σπα στο Βέλγιο.

 «Πάντα διατηρούσαμε πολύ καλή σχέση με τη FIA», είπε ο Γιαμαούτσι. «Ο μοναδικός λόγος που…χωρίσαμε φέτος, προσωρινά, ήταν εξαιτίας των στοιχείων που είχαμε κατά νου από την πλευρά μας ενώ η οπτική της FIA ήταν διαφορετική. Χρειαζόμαστε κάτι για τα Motorsport Games και θα συνεχίσουμε την εξέλιξη για το 2023 στο επίπεδο που όλοι περιμένουμε».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports