fbpx

Έτοιμος να επιστρέψει ο LUCAS1

Έτοιμος να επιστρέψει ο LUCAS1

Η LUCAS1 ανακοίνωσε την πρόθεσή του να επιστρέψει στα επαγγελματικά esports το 2023. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με διάφορους οργανισμούς, αλλά ελπίζει επίσης να ξανασχηματίσει το δίδυμο με τον HEN1.

«Βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με διάφορους οργανισμούς, όλα είναι εντάξει. Γεννήθηκα για να παίζω. Φυσικά, θα συνεχίσω να τρέχω, αλλά μπορείτε να ελπίζετε ότι θα επιστρέψω. Θέλω να φέρω τρόπαια για τη Βραζιλία, να εκπροσωπήσω καλά τη χώρα, όπως κάναμε πάντα.

Ο «αδελφός» μου και εγώ παίζαμε μαζί σε όλη μας τη ζωή, ευτυχώς, ο χωρισμός ήταν καλός και για τις δύο πλευρές σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Αλλά σίγουρα θέλω να ξαναπαίξω μαζί του, παίζουμε πάντα μαζί και έχουμε τα ίδια όνειρα, ότι θέλουμε να κερδίζουμε μαζί. Πάνω απ’ όλα θέλω να ξαναπαίξω μαζί του. Σίγουρα θα επιστρέψουμε να παίξουμε μαζί, είτε φέτος είτε του χρόνου».

Ο LUCAS1 έγινε γνωστός με την Immortals, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στα DreamHack Open Summer 2016Northern Arena 2016 – Toronto και iBUYPOWER Masters 2016, ενώ έφτασε επίσης στον τελικό στο DreamHack Open Austin 2017 και στο PGL Major Kraków 2017.

Η επόμενη άνοδος στην καριέρα του Βραζιλιάνου ήρθε κατά την περίοδο που έπαιζε για την MIBR, όπου κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο Intel Extreme Masters XIV – Chicago και στο CS:GO Asia Championships 2019.

Ωστόσο, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο LUCAS1 δεν τα πήγε καλά. Αρχικά, δεν τα κατάφερε στην 00NATION, ενώ στις αρχές του 2022, ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να δημιουργήσει τη δική του ομάδα με την ονομασία ELES. Λίγους μήνες αργότερα, το δίδυμο LUCAS1 – HEN1 διαλύθηκε και ο Lucas αποχώρησε προσωρινά από το προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο οργανισμός O PLANO, που ανήκει στον kNgV-, πρώην φίλο του sniperτων Immortals, δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για την περίπτωση του LUCAS1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports