fbpx

Συνεργασία με K-Pop και break μέσω της Sidewalk Entertainment (vid)

Συνεργασία με K-Pop και break μέσω της Sidewalk Entertainment (vid)

 H διεθνής ομοσπονδία eSports, η IESF, υπόγραψε μνημόνιο κατανόησης με την εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Sidewalk Entertainment που έχει την έδρα της στην πρωτεύουσα της Νότιας Kορέας, την Σεούλ, με τους δύο οργανισμούς να συνεργάζονται για την προώθηση των eSports που θα εστιάζει στην σωματική κίνηση των αθλητών.

 Με τη χρήση της κοινωνικής πλατφόρμας STEPIN που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη κίνησης σε πραγματικό χρόνο που έχει επινοήσει η Sidewalk αυτό το σχέδιο έχει στόχο να συνδυάσει τα eSports με τον αθλητικό χορό, με όλους τους χρήστες να μπορούν να βλέπουν τις κινήσεις τους. Ένας ακόμα στόχος είναι να αξιοποιηθεί η απήχηση που έχει η K-Pop στο STEPIN το οποίο θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο μήνα.

 Οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν χρησιμοποιώντας το STEPIN στους τελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος eSports που θα διεξαχθούν στο Μπαλί της Ινδονησίας το διάστημα έξι με δέκα Δεκεμβρίου. Η συνεργασία αυτή θα προσπαθήσει να βοηθήσει την εξέλιξη των eSports που θέλει να συνδυάσει το χορό με τις διαδραστικές εμπειρίες των social media όπως και την εξέλιξη των τουρνουά της STEPIN.

 «Η ΙESF είναι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με την Sidewalk Entertainment φέρνοντας κάτι καινούργιο στο οικοσύστημα των eSports», είπε ο γενικός γραμματέας της IESF, Μπόμπαν Τοτόφσκι. «Είμαστε ικανοποιημένοι που θα πάρουμε μέρος σε μία νέα ψηφιακή κουλτούρα προϊόντος της K-Pop και του χορού».

https://www.youtube.com/watch?v=ooPNolAT160&ab_channel=KoreaMetaverseTV
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα e-Sports