fbpx

LIVE: Οι αγρότες έφτασαν στην Αθήνα – Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Οι αγρότες στην Αθήνα

Στους ρυθμούς του αγροτικού συλλαλητηρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο Σύνταγμα, κινείται σήμερα η Αθήνα. Λίγο πριν από τις 14.00 έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας τα πρώτα τρακτέρ, ενώ με κάθε μέσο συνεχίζουν να καταφτάνουν στην πρωτεύουσα αγρότες από κάθε γωνιά της χώρας.

Η κάθοδος των τρακτέρ ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το Κάστρο της Βοιωτίας. Εκατοντάδες αγρότες, αλλά και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής μαζί με επαγγελματίες βρέθηκαν δίπλα τους στο μπλόκο των τρακτέρ για συμπαράσταση.

Λίγο μετά τη 13.00 η πομπή πέρασε τα διόδια των Αφιδνών και κατευθύνεται προς το Σύνταγμα. Την ίδια στιγμή οι συνάδελφοί τους από διάφορα σημεία της χώρας συνεχίζουν το ταξίδι τους είτε με λεωφορεία, είτε με ΙΧ αυτοκίνητα με στόχο να φτάσουν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο.

Σύμφωνα με τους αγρότες, θα φτάσουν στην Αθήνα περισσότερα από 150 τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα. Λόγω του συλλαλητηρίου έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας με προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους.

Νωρίτερα η ΕΛΑΣ απηύθυνε σύσταση προς τους οδηγούς για αποφυγή μετακινήσεων στο κέντρο της Αθήνας. Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα