fbpx

Mark Ruffalo | Η backstage φωτογραφία με τον Γιώργο Λάνθιμο και την Emma Stone στις Χρυσές Σφαίρες

Mark Ruffalo και Γιώργος Λάνθιμος

O Mark Ruffalo δεν κατάφερε να κερδίσει στην κατηγορία που ήταν υποψήφιος με το Poor Things αλλά χάρηκε για τις Χρυσές Σφαίρες που απέσπασαν Λάνθιμος και Stone.

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η 81η τελετή απονομή των Golden Globes για τους συντελεστές του Poor Things. Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ ενώ η Emma Stone το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στην ίδια κατηγορία. Ο Mark Ruffalo και ο Willoem Dafoe που ήταν επίσης υποψήφιοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν στη δική τους κατηγορία αλλά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τη διπλή επιτυχία της ταινίας.

Ο Mark Ruffalo ανέλαβε μάλιστα, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα, να μας μεταφέρει και το κλίμα από τα παρασκήνια. Ο 56χρονος ηθοποιός ανέβασε στο Instagram του 3 backstage φωτογραφίες από τη βραδιά. Στην πρώτη βλέπουμε τον ίδιο ανάμεσα στον Έλληνα σκηνοθέτη και τον συμπρωταγωνιστή του Ramy Youssef ενώ κρατούν την κάρτα για την ανακοίνωση της Χρυσής Σφαίρας που απέσπασε το Poor Things.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον Mark Ruffalo να χορεύει μαζί με τον Ramy Youssef σε έναν διάδρομο. Στην τελευταία, ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone χαμογελούν στην κάμερα του ηθοποιού κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους με ένα πολυτελές όχημα.

“Τόσο περήφανος για το Poor Things, για το καστ και όλους όσοι είναι μέρος αυτής της ταινίας” σημείωσε ο πρωταγωνιστής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Πηγή: madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα