fbpx

Πλήρωσε το μάρμαρο ο Οικονόμου για τις δολοφονίες αστυνομικού και Κατσούρη…

Πλήρωσε το μάρμαρο ο Οικονόμου για τις δολοφονίες αστυνομικού και Κατσούρη…

Και ξαφνικά προέκυψε ένας μικρός ανασχηματισμός στην κυβέρνηση την Τετάρτη (4/1), αν και όπως φαίνεται οι καραμπόλες δημιουργήθηκαν, ώστε να απομακρυνθεί από το πόστο του ο Γιάννης Οικονόμου.

Για τον μέχρι τώρα υπουργό Προστασίας του Πολίτη είχαν μαζευτεί πολλά… σύννεφα από τον περασμένο Αύγουστο και τη βραδιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στα επεισόδια έξω από την Οpap Arena με πρωταγωνιστές τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον ένοχο/ ενόχους να μην έχει ακόμη εντοπιστεί.

Φυσικά, το… γλυκό έδεσε με τα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου στου Ρέντη, που οδήγησαν εντέλει στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, για να γίνει το κλίμα βαρύ και ασήκωτο για τον πολιτικό προϊστάμενο της ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι, ο Οικονόμου αποτελεί παρελθόν από την κυβέρνηση, το ίδιο ισχύει και για τον υφυπουργό Κώστα Κατσαφάδο, καθώς αμφότεροι είχαν προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για τους χειρισμούς τους στο θέμα της οπαδικής βίας.

Πλέον, στην κυβέρνηση ευελπιστούν ότι με την επιστροφή του… μπαρουτοκαπνισμένου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, (το αναλαμβάνει για πέμπτη φορά στην πολιτική του σταδιοδρομία) θα… τσουλήσει καλύτερα το πράγμα σε ό,τι αφορά την Αστυνομία και την οπαδική βία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα