fbpx

Επεισόδια Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα, που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης (video)

επεισόδια στου Ρέντη

Δεν σταματούν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, με τραγική κατάληξη τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, κι έχουν ταυτοποιηθεί 17 άτομα, τα οποία αποτελούσαν την ομάδα κρούσης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα εν λόγω άτομα ήταν αυτά που έκαναν χρήση φωτοβολίδων και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, την ίδια στιγμή που υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, ωστόσο λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού.

Έχουν ταυτοποιηθεί επίσης, όπως προκύπτει, τουλάχιστον πέντε άτομα, που εμφανίζονται να έχουν αρχηγικό ρόλο στις ομάδες των οπαδών που προκαλούν επεισόδια, με τρία εξ αυτών να θεωρείται δεδομένο ότι βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 7ης Δεκεμβρίου.

Τέλος, οι Αρχές έχουν στο στόχαστρο και την αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν για να κρύβουν τον οπλισμό τους, όπως και δύο άτομα που φέρεται να είναι τα μόνα που είχαν κλειδιά, συνεπώς είναι πιθανό να είχαν και τον έλεγχο και συντονισμό των επιθέσεων.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα