fbpx

Μητσοτάκης: «Άμεση ταυτοποίηση ηλεκτρονικού εισιτηρίου με εφαρμογή στο κινητό – Ερευνάται διασύνδεση με δράση εγκληματικών οργανώσεων»

Μητσοτάκης: «Άμεση ταυτοποίηση ηλεκτρονικού εισιτηρίου με εφαρμογή στο κινητό – Ερευνάται διασύνδεση με δράση εγκληματικών οργανώσεων»

Στα νέα μέτρα κατά της οπαδικής βίας αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο του 2023.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης θα παρουσιάσει τις νέες κινήσεις.

«Περνάμε στη δύσκολη μάχη με τη βία, δυστυχώς διεξάγεται στην σκιά ενός σοβαρού τραυματισμού. Ο αρμόδιος υπουργός θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης με άμεση εφαρμογή προβλέψων που μπορεί να ίσχυαν στο παρελθόν αλλά δεν είχαν εφαρμοστεί από τις ΠΑΕ. Οι κάμερες, το ηλεκτρονικό εισιτήριο, με άμεση ταυτοποίηση του κατόχου με εφαρμογή στο κινητό.

Επίσης σημαντικό πως η έρευνα έχει αναβαθμιστεί με την εισαγγελία να ερευνά στο ανώτατο επίπεδο την τυχόν διασύνδεση της βίας στο γήπεδο με δράση εγκληματικών οργανώσεων. Έχουμε αναγνωρίσει ότι υπάρχουν καθυστερήσεις, υπάρχει μία καθολική απαίτηση να ξαναγίνουν τα γήπεδα χώροι ευγενικής άμιλλας να μην χρειάζεται να καταναλώνουμε πόρους από την αστυνομία κάθε Κυριακή», ανέφερε ο Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα