fbpx

Επεισόδια Ρέντη: Ο 18χρονος και άλλα τρία άτομα υπέβαλαν αίτημα για προστατευόμενοι μάρτυρες

Επεισόδια Ρέντη: Ο 18χρονος και άλλα τρία άτομα υπέβαλαν αίτημα για προστατευόμενοι μάρτυρες

Ο 18χρονος οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη, κατέθεσε αίτημα για δεύτερη φορά, προκειμένου να ενταχθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα (μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος) ως προς το σκέλος εκείνο που είναι ακόμα ανοικτό στην αστυνομική προανάκριση.

Ο νεαρός χούλιγκαν, μέσω του δικηγόρου του, εκφράζει φόβους για τη ζωή του και ζήτησε να ενταχθεί στο εν λόγω πρόγραμμα προκειμένου να υπάρξουν νέα στοιχεία για την υπόθεση και η έρευνα να εξελιχθεί.

Το πρώτο αίτημα του 18χρονου το απέρριψε η ανακρίτρια Πειραιά, καθώς έχει καταστεί ήδη κατηγορούμενος και δεν μπορεί να έχει ταυτόχρονα και την… ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα. Ανάλογο αίτημα για να ενταχθούν σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα έχουν υποβάλει και άλλα τρία εμπλεκόμενα άτομα στην υπόθεση αυτή. Στην περίπτωση που τεθούν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων τόσο ο 18χρόνος όσο και οι άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, τότε ξεκινάει η συνεργασία τους με τις Αρχές προκειμένου να αποκαλύψουν στοιχεία και ονόματα ατόμων που εμπλέκονται ή καθοδηγούν την βία στα γήπεδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα