fbpx

Σε φυλακές που κρατούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, στέλνουν 7 Αρειανούς

Οπαδοί

Σε φυλακές στις οποίες κρατούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να μεταχθούν οι 7 από τους 9 χούλιγκαν του Αρη που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά τις απολογίες τους, για τα επεισόδια που έγιναν στην οδό Βούλγαρη την περασμένη Κυριακή.

Οι οπαδοί του Άρη κρατούνται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οδηγηθούν σε 5 διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Οι δύο πρόκειται να φυλακιστούν στον Κορυδαλλό και οι 7, σύμφωνα με το GRTimes, προορίζονται να κρατηθούν στις φυλακές Διαβατών, Νιγρίτας , Τρικάλων και Αυλώνα όπου κρατούνται 12 χούλιγκαν του Δικέφαλου,  καταδικασθέντες για τον φόνο του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του. Επίσης κρατούνται και άλλοι 8 οπαδοί του ΠΑΟΚ που εκτίουν ποινές για άλλα οπαδικά επεισόδια.

Σήμερα οι δικηγόροι των Αρειανών μετέβησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών όπου υπέβαλαν αίτημα αλλαγής των σχετικών παραγγελιών, για την φυλάκιση των πελατών τους σε καταστήματα κράτησης που να πληρούν τους όρους ασφαλείας αναφορικά με τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα