fbpx

Μπαμ από τον Ομιλο Μαρινάκη: Θέλει να αγοράσει την εταιρεία Κωτσόβολος

Μπαμ από τον Ομιλο Μαρινάκη: Θέλει να αγοράσει την εταιρεία Κωτσόβολος

Νέο μεγάλο «deal» ψήνεται από τον Ομιλο επιχειρήσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρόκειται για την εξαγορά της εταιρίας  Κωτσόβολος, την οποία διεκδικούν τρία ελληνικά σχήματα.   Οι τρεις ανταγωνιστές που διεκδικούν την Κωτσόβολος, την μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών κι ηλεκτρονικών ειδών της χώρας, είναι ο Όμιλος Μαρινάκη, στον οποίο ανήκει το marketplace του Shopflix, η ΔΕΗ  και η Quest Holdings του Θεόδωρου Φέσσα.

Στο σχήμα του Βαγγέλη Μαρινάκη συμμετέχουν επίσης ο συνιδρυτής της Viva Wallet, Χάρης Καρώνης αλλά και το Latsco Family Office. Πρόκειται για τρεις μεγάλους επενδυτές, με διαφορετικό ωστόσο backround, κίνητρα αλλά και σχέδια για την εξαγορά.

Πηγές της αγοράς επισημαίνουν ότι η κίνηση του Ομίλου Μαρινάκη αντανακλά το ενδιαφέρον του για το εγχώριο επιχειρηματικό τοπίο. Στην περίπτωση που εξαγοράσει την  Κωτσόβολος, τότε θα αναπτύσσονταν σημαντικές συνέργειες και το όποιο brand θα αποκτούσε ισχυρή παρουσία και στη λιανική, αυξάνοντας στα ύψη τα μεγέθη του έναντι των βασικών ανταγωνιστών του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα