fbpx

Στενεύει ο κλοιός για τους δολοφόνους του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Στενεύει ο κλοιός για τους δολοφόνους του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Την ώρα που οι γονείς του αδικοχαμένου Μιχάλη κήδευαν το παιδί τους, οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνες για να φτάσουν σε αυτόν που έδωσε τη μαχαιριά στον Μιχάλη, στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Alpha, οι πέντε βασικοί ύποπτοι είναι ένας Κροάτης, ένας Αλβανός και τρεις Έλληνες. Ο Κροάτης και ο Αλβανός συνελήφθησαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, κρατώντας στα χέρια τους τους αναδιπλούμενους σουγιάδες, οι οποίοι είχαν αίμα. Αναπάντητο βέβαια παραμένει εάν το αίμα αυτό ανήκει στον 29χρονο ή σε κάποιον άλλο τραυματία.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ένας Έλληνας, ένας Αλβανός που βρίσκονται μεταξύ των κατηγορουμένων και απολογούνται από το πρωί της Παρασκευής (11/8) ενώπιον των ανακριτών για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Δολοφονία Μιχάλη: Ταυτοποιήθηκαν οι κάτοχοι δύο μαχαιριών – Το προφίλ των 5 βασικών υπόπτων “,”description”:”Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο – Στο ”μικροσκόπιο” 5 συλληφθέντες”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wOC8xMS8xNi8xN18zNl82NGQ2NWYyMGU0NWJkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M34S”,”uploadDate”:”2023-08-11T16:19:36.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cupulv9fsmo9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα