fbpx

«Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός» δηλώνει ο φίλος της ΑΕΚ που δέχθηκε την επίθεση στην Πάτρα

«Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός» δηλώνει ο φίλος της ΑΕΚ που δέχθηκε την επίθεση στην Πάτρα

Τι δηλώνει ο Πατρινός φίλος της ΑΕΚ με το πρόβλημα υγείας για την οπαδική επίθεση που δέχθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Την  Κυριακή πήγα στις 20:00μμ να δω ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ σε καφετέρια στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα. Ήμουν με τον δεκάχρονο γιό μου και 2 φίλους. Στις 9:30μμ που ο μικρός πεινούσε, σηκώθηκα να πάω σε κοντινό μαγαζί να του φέρω κάτι. Πέντε μέτρα έκανα και ξαφνικά πέντε άτομα μου κάνουν επίθεση με λεκτική και σωματική βία προσπαθώντας να να μου αφαιρέσουν την μπλούζα».

«Τη στιγμή που αντιστεκόμουν τους λέω: “Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω μεγάλο ανεύρυσμα στην καρδιά λέω να ηρεμήσετε λίγο”. Δυστυχώς συνέχισαν. Με έσπρωξαν, με τράβαγαν, φώναζαν. Προσπάθησα να μην χάσω το τσαντάκι μου τουλάχιστον. Τους λέω: “Έχω 2 ανήλικα μην γίνει κάτι με την καρδιά και μπλέξετε και εσείς μετά”. Αλλά και πάλι το αγνόησαν. Τελευταία τους λέω: “Καλά κάνετε και είστε Παναθηναικοί (σ.σ. είχαν διακριτικά), μαγκιά σας”, δεν είπε κανείς κάτι», συμπλήρωσε.

Και καταλήγοντας ανέφερε: «Μείωσα την αντίσταση φοβούμενος το ανεύρυσμα και μου πήραν την μπλούζα με τα διακριτικά της ΑΕΚ και έτρεξαν προς την οδό Σαχτούρη, όπου είναι ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού. Επέστρεψα γυμνός ανάμεσα στον πολύ κόσμο των μαγαζιών που δεν βοήθησε και μπροστά στα μάτια του φοβισμένου γιού μου. Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός αλλά δεν πάει άλλο με τους γνωστούς-άγνωστους των συνδέσμων».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα