fbpx

Δίκη Χρ. Αυγής: Στις 18/1 καταθέτει η σύντροφος του Παύλου Φύσσα

Δίκη Χρ. Αυγής: Στις 18/1 καταθέτει η σύντροφος του Παύλου Φύσσα

Πώς περιγράφουν την στιγμή της δολοφονίας Φύσσα οι αυτόπτες μάρτυρες – Φραστική επίθεση του Γ. Λαγού στην Μάγδα Φύσσα

Με καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.

Ειδικότερα, σήμερα κατέθεσε μια γυναίκα που ήταν παρούσα στην δολοφονία, η οποία όπως σημείωσε ήταν φοιτήτρια εκείνη την εποχή και δεν γνώριζε τον 34χρονο μουσικό. Η μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε μια ομάδα ατόμων να επιτίθενται με ρόπαλα και κράνη στην παρέα του Παύλου Φύσσα. Επιπλέον, τόνισε ότι είδε ένα αυτοκίνητο να κινείται αντίθετα στον δρόμο. Από το εν λόγω αυτοκίνητο βγήκε ο Ρουπακιάς έκανε τρία βήματα και αγκάλιασε τον Παύλο. Η μάρτυρας έκανε λόγο για κραυγή από την μεριά του 34χρονου Φύσσα.

Σημειώνεται ότι η μάρτυρας κατέθεσε πως έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της και πως συνεχίζει να φοβάται.

Στις 18 Ιανουαρίου αναμένεται να καταθέσει η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, στα χέρια της οποία ξεψύχησε ο μουσικός. Η γυναίκα, η οποία δεν είχε προσέλθει στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, ούτε είχε εμφανιστεί, κλήθηκε μετά από αίτημα της υπεράσπισης.

Φραστική επίθεση του Λαγού στη Μάγδα Φύσσα
Λίγο πριν την λήξη της συνεδρίασης ο Γιάννης Λαγός επιτέθηκε φραστικά στην μητέρα του μουσικού με απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Η ένταση προκλήθηκε όταν η κ. Φύσσα ζήτησε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να αποκαλούν τον γιο της «μακαρίτη» καθώς όπως είπε με φόρτιση: «έχει δολοφονηθεί».

Στην παρατήρηση της αντέδρασε ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος με βαρύτατες εκφράσεις της είπε πως «είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» φωνάζοντας της «άντε γ..». Ακόμη και την στιγμή που οι αστυνομικοί τον τραβούσαν, βάζοντας του χειροπέδες από το εδώλιο, ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής δεν σταμάτησε να φωνάζει. Ενώ το κοινό από την πλευρά των θυμάτων της Χρυσής Αυγής φώναζε «δολοφόνοι» ο Γιάννης Λαγός φώναζε «άντε γεια ρε».

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα