fbpx

Pacific Games: Διατήρησαν τον τίτλο τα Φίτζι, στην κορυφή των μεταλλίων η Νέα Καληδονία

Pacific Games: Διατήρησαν τον τίτλο τα Φίτζι, στην κορυφή των μεταλλίων η Νέα Καληδονία

Η ομάδα των νησιών Φίτζι και πάλι πρωταθλήτρια στο ράγκμπι σέβενς των Pacific Games. Η δράση στα νησιά Σολομώντα.

Τα Φίτζι πήραν ξανά τον τίτλο σε άνδρες και γυναίκες όπως έκαναν και στην προηγούμενη έκδοση το 2019. Οι άνδρες νίκησαν στον τελικό με 19-5 την Σαμόα ενώ νικήτρια στο μικρό τελικό με 19-7 απέναντι στην Παπούα Νέα Γουϊνέα η ομάδα της Τόνγκα. Στις γυναίκες ο τίτλος με τη νίκη 18-8 στον τελικό απέναντι στην Παπούα Νέα Γουϊνέα.

Οι ομάδες επιτυχίες είχαν συνέχεια για τα Φίτζι. Χρυσό μετάλλιο στο μπάσκετ ανδρών με τη νίκη 51-47 στον τελικό απέναντι στο Γκουάμ με νικήτρια στο μικρό τελικό η Νέα Καληδονία με 97-61 απέναντι στην Σαμόα. Στις γυναίκες ο τίτλος στην Ταϊτή που νίκησε στον τελικό 53-46 τα νησιά Κουκ. Χάλκινο μετάλλιο για τα Φίτζι που νίκησαν 63-55 την Σαμόα.

Διπλή επιτυχία για την Ταϊτή στο βόλεϊ. Στους άνδρες νίκη στα τρία σετ με 25-16, 25-17, 25-18 απέναντι στην Παπούα Νέα Γουϊνέα. Στα τέσσερα σετ με σκορ 25-18, 25-23, 17-25 και 25-21 πήραν τον τίτλο οι γυναίκες απέναντι στη Νέα Καληδονία.

Η Νέα Καληδονία διατηρεί την πρώτη θέση στον πίνακα μεταλλίων με πρωταγωνίστρια τη Λάρα Γκρανζόν Ντε Βιλέλ. Η κολυμβήτρια έφτασε τα 13 χρυσά στη διοργάνωση και οι επόμενες επιτυχίες και πάλι στο νερό με τον τίτλο σε ιστιοπλοϊα γυναικών και windsurfing ανδρών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αθλητισμός Γενικά