fbpx

Στέργιος Τσίρκας για 39ο ΑΜΑ: «Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε με μεγάλη χαρά και τιμή την Τελετή Έναρξης στον Τύμβο»

Στέργιος Τσίρκας για 39ο ΑΜΑ: «Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε με μεγάλη χαρά και τιμή την Τελετή Έναρξης στον Τύμβο»

Την Πέμπτη (10/11), άνοιξε η αυλαία του 39ου Μαραθωνίου Αθήνας του Αυθεντικού, με τα εγκαίνια της μεγαλύτερης έκθεσης αθλητισμού, ΟΠΑΠ Marathon Expo και παράλληλα με την επίσημη έναρξη του κέντρου εγγραφών.

Χιλιάδες δρομείς βρέθηκαν στην εγκατάσταση του ταε κβο ντο για να παραλάβουν τα νούμερα συμμετοχής και να περιηγηθούν στους χώρους της εγκατάστασης.

Στην συνέντευξη τύπου που έγινε, μίλησε, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, τονίζοντας: «Σας διαβεβαιώ ότι ο Δήμος Μαραθώνος είναι πανέτοιμος για αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός με παγκόσμια εμβέλεια και ακτινοβολία. Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε με μεγάλη χαρά και τιμή την Τελετή Έναρξης στον Τύμβο με την λαμπαδηδρομία της φλόγας και το άναμμα του Βωμού στην Αφετηρία το Σάββατο και την έναρξη του αγώνα στην Αφετηρία την Κυριακή όπου θα δώσουμε το σύνθημα της εκκίνησης στους αθλητές, θα τους χειροκροτήσουμε και θα τους εμψυχώσουμε με διάφορα events κατά την διάρκεια των 16χλμ. της μαραθώνιας διαδρομής που συμπεριλαμβάνονται στο Δήμο μας.

Φέτος έχουμε και μια σημαντική προσθήκη στην Τελετή Έναρξης όπου εκτός του καθιερωμένου τελετουργικού, θα συμμετέχουν για πρώτη φορά και μαθητές των σχολείων μας και θα μας παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό θεατρικό δρώμενο-αναπαράσταση της Μάχης του Μαραθώνα. Ως Δήμος για να διευκολύνουμε τους αθλητές και τους επισκέπτες ολοκληρώσαμε έργα και αποκαταστήσαμε εκκρεμότητες που βελτίωσαν επιπλέον την περιοχή της Αφετηρίας. Ευχαριστώ τον ΣΕΓΑΣ , την Περιφέρεια, τους εθελοντές και όσους εργάστηκαν για να την άψογη διοργάνωση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δραστηριότητες