fbpx

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Olympic Village Run

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Olympic Village Run

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο δρομικό event ευρείας συμμετοχής που φιλοξενήθηκε στις εκτάσεις του ΕΑΠΚ Ολυμπιακού Χωριού.

Το 1ο Olympic Village Run διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (9/10) μέσα και γύρω από τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου του Ολυμπιακού Χωριού, με τρεις αγώνες των 10,5 χλμ., 5,5 χλμ. και 3 χλμ.

Η διοργάνωση αυτή σηματοδοτεί τόσο την προσπάθεια για την ανάδειξη του σε υπερτοπικό πόλο αθλητικών δραστηριοτήτων, όσο και την έναρξη της αθλητικής εκμετάλλευσης των χώρων κοινόχρηστου πρασίνου που παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Αχαρνών.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΠΚ Ολυμπιακού Χωριού, Πέτρος Γαλάνης με αφορμή την διοργάνωση του 1ου Olympic Village Run σημείωσε τα εξής «Ως Διοίκηση του νεότερου μέλους της οικογένειας των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων που εποπτεύονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έχουμε βασικό μας μέλημα την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό, σε όλα τα επίπεδα, των αθλητικών μας εγκαταστάσεων. Με το 1ο Olympic Village Run ξανασυστήνουμε το Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακό χωριού στην αθλητική οικογένεια. Με δράσεις εξωστρέφειας δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, ώστε το μοναδικό αυτό αθλητικό συγκρότημα, να αποκτήσει την αίγλη και την επισκεψιμότητα που του αξίζει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δραστηριότητες