fbpx

Ο Ανδρέας Αχνιώτης “Perales” καλεσμένος του Ζανέττου Λουκά στο Zulucast Talk (vid)

Ο Ανδρέας Αχνιώτης “Perales” καλεσμένος του Ζανέττου Λουκά στο Zulucast Talk (vid)

Ο δάσκαλος και αθλητής του Brazilian Jiu Jitsu, Ανδρέας Αχνιώτης βρέθηκε καλεσμένος στο επεισόδιο #201 του Zulucast Talk, όπου συνομίλησε με τον Ζανέττο Λουκά. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Ανδρέας μίλησε για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Lucas Lepri, αναφέροντας πώς αυτό επηρέασε την καριέρα του και την εξέλιξη του ως αθλητής.

Ο Ανδρέας εξήγησε το ξεκίνημά του στο Brazilian Jiu Jitsu, περιγράφοντας τις πρώτες του εμπειρίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε. Έδωσε επίσης έμφαση στη διδασκαλία και στην περίφημη σχολή Palestra Jiu Jitsu, αναφέροντας πώς αυτή η σχολή έχει διαμορφώσει πολλούς επιτυχημένους αθλητές και τον ίδιο. Μίλησε για τους αγώνες του με μεγάλα ονόματα όπως ο Leandro Lo και ο Caio Terra, περιγράφοντας τις τακτικές και τις στρατηγικές που χρησιμοποίησε. Αναφέρθηκε επίσης στο παιχνίδι του και τον τρόπο που αγωνίζεται, εξηγώντας πώς η ψυχολογία του αθλητή παίζει καθοριστικό ρόλο στο Brazilian Jiu Jitsu.

Ο Ανδρέας Αχνιώτης Perales είναι δάσκαλος Μαύρης ζώνης στο Brazilian Jiu Jitsu και ιδιοκτήτης της σχολής Palestra Jiu Jitsu στη Κύπρο. Παράλληλα είναι αθλητής Jiu jitsu με συμμετοχή σε κορυφαίες διοργανώσεις στο εξωτερικό έχοντας κερδίσει μεγάλες διακρίσεις, όπως τη τρίτη θέση το 2010 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα United World Grappling στην Πολωνία και στο IBJJF European Championship στη Ρώμη.

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ζίου Ζίτσου