fbpx

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Τζούντο U18 στη Θεσσαλονίκη, 23 & 24 Νοεμβρίου

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Τζούντο U18 στη Θεσσαλονίκη, 23 & 24 Νοεμβρίου

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, η Ελλάδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά τζούντο, το οποίο συμπεριλαμβάνεται και στο επίσημο καλαντάρι της European Judo Union. Συγκεκριμένα, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, το Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Τζούντο U18 (Thessaloniki Cadet European Cup 2024), με τη συμμετοχή περίπου 350 αθλητών και αθλητριών. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, η χώρα μας θα διοργανώσει εκ νέου ένα διεθνές τουρνουά, με στόχο την καθιέρωσή του σε ετήσια βάση, όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Δημήτριος Μιχαηλίδης.

«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, αφού μετά από πολλά χρόνια, η χώρα μας θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά. Οι σχέσεις της ΕΟ Τζούντο με την EJU ήταν και παραμένουν εξαιρετικές και είμαστε πανευτυχείς που μας εμπιστεύτηκε τη φιλοξενία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18 ετών. Θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους, αφού διαθέτουμε όλα όσα απαιτούνται ώστε η διοργάνωση να στεφθεί από επιτυχία», δήλωσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Αμέσως μετά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Capsis Hotel και επίσημο Διεθνές Προπονητικό Camp (Thessaloniki EJU Cadet Training Camp 2024), το οποίο θα διαρκέσει έως τις 27 Νοεμβρίου.

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Τζούντο U18 στη Θεσσαλονίκη, 23 & 24 Νοεμβρίου

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τζούντο