fbpx

Olympic Festival «Paris 2024» στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» 26/07 – 11/08

Olympic Festival «Paris 2024» στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» 26/07 - 11/08

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), διοργανώνει το Olympic Festival «Paris 2024».

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024». Μπορεί φέτος το καλοκαίρι η καρδιά της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης να χτυπά στη Γαλλία, όμως όλες και όλοι μπορούν να πάρουν μια γεύση από τους 33ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ.

The Olympic Cypher, η χορευτική περφόρμανς του Ηλία Χατζηγεωργίου που συνόδευσε την Ολυμπιακή Φλόγα από την Αρχαία Ολυμπία στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στο Ξέφωτο, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στις 19:15.

Πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα αναμεταδοθεί ζωντανά σε γιγαντοοθόνη στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Ξέφωτο την χορευτική περφόρμανς με τίτλο Τhe Olympic Cypher, σε σύλληψη, χορογραφία και καλλιτεχνική επιμέλεια του Ηλία Χατζηγεωργίου, που δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδειχθεί το breakdance ως νέο άθλημα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Aγώνων.

Ο Ηλίας Χατζηγεωργίου και η ομάδα χορευτών δημιουργούν ένα μεγάλο χορευτικό κύκλο (Cypher). Οι χορευτές διαχειρίζονται τον χώρο, τον χρόνο και τον αριθμό των ατόμων στον κύκλο, άλλες φορές αυτοσχεδιάζοντας πάνω σε κοινούς εννοιολογικούς άξονες και άλλοτε μέσα από χορογραφημένα μέρη, ερμηνεύοντας κάθε φορά μια μοναδική περφόρμανς υπό τους ήχους της πρωτότυπης ηλεκτρονικής μουσικής του Αλέξη Φάλαντα.

Olympic Festival «Paris 2024» στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» 26/07 – 11/08

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τζούντο