fbpx

Μυλωνέλης και Δεμουρτσίδης σήμερα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τζούντο στο Άμπου Ντάμπι

Μυλωνέλης και Δεμουρτσίδης σήμερα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τζούντο στο Άμπου Ντάμπι

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τζούντο που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι αγωνίζονται σήμερα δύο Έλληνες τζουντόκα. Ο Αθανάσιος Μυλωνέλης και ο Θεόδωρος Δεμουρτσίδης θα κυνηγήσουν αμφότεροι ένα μετάλλιο στην κατηγορία των -81kg.

Ο Μυλωνέλης στον γύρο των «64» θα αντιμετωπίσει τον Μολδαβό πρωταθλητή Ευρώπης του 2020 στα -73 κιλά, Βίκτορ Στέρπου. Από τη στιγμή που θα προκριθεί στον γύρο των «32», θα βρεθεί απέναντι στο νικητή της αναμέτρησης Γκοτιέ Ντραπό (Καναδάς)-Πέρες (Περού). Επικεφαλής του Pool D είναι ο Κορεάτης Λι, χάλκινος Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2023 στην Ντόχα και νυν πρωταθλητής Ασίας στην κατηγορία των -81kg.

Ο Δεμουρτσίδης στον γύρο των «64» θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σλοβένο Νάσε Χέρκοβιτς, οι περγαμηνές του οποίου περιορίζονται σε μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα, με πιο πρόσφατο αυτό στο Ντουμπρόβνικ τον περασμένο Απρίλιο. Από τη στιγμή που θα προκριθεί στον γύρο των «32», θα αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο Σιμιντ, που είνα επικεφαλής του Pool B. Πρόκειται για το Νο-4 της Παγκόσμιας κατάταξης, με τεράστια εμπειρία και άπειρες διακρίσεις τόσο σε διεθνές (τελευταία τον Μάρτιο του 2024 στην Αττάλεια, 3η θέση) όσο και σε εθνικό επίπεδο (τελευταία τον Απρίλιο του 2024 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο Panamerican and Oceania Championships Seniors Individuals 2024, 1η θέση).

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι συμμετέχουν 107 χώρες με 658 τζουντόκα.

Μυλωνέλης και Δεμουρτσίδης σήμερα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τζούντο στο Άμπου Ντάμπι

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τζούντο