fbpx

9o Summer Camp «See You In Court» στα Ιωάννινα

9o Summer Camp «See You In Court» στα Ιωάννινα

Το 9ο καλοκαιρινό camp Taekwondo «See You In Court» ανακοινώθηκε για τα τέλη Ιουλίου με τόπο διεξαγωγής -όπως πάντα- την πόλη των Ιωαννίνων και διοργανωτές τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Κακαρέλη και τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Ολυμπιακής ομάδας Para Taekwondo, Βασίλη Ζήκο που μάλιστα είναι και ο οικοδεσπότης. Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο Ιωαννίνων με τη συμμετοχή πλήθους ομάδων και αθλητών από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

Στο camp εκτός των άλλων θα συμμετέχουν αθλητές – μέλη των εθνικών ομάδων της χώρας τους που συμμετέχουν σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ανάμεσα στους οποίους θα βρεθούν και αθλητές της εθνικής ομάδας Taekwondo της χώρας μας.

Καθώς το camp απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αλλά και σε όλες τις κατηγορίες επιπέδων, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αρχάριους αθλητές να βρεθούν και να προπονηθούν δίπλα σε κάποια από τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος, αποκτώντας μια πολύ σημαντική εμπειρία.

Το Camp θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου και της Περιφέρειας Ιωαννίνων και προπονητές θα είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μαρόκου Mustafa Ahkkoun, ο Έλληνας 4 φορές Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής και μέλος της Ολυμπιακής ομάδας Taekwondo Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, ο Αφρικανός πρωταθλητής Amadou Toudjani Maharana και φυσικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Κακαρέλης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο που βρίσκεται πάνω στην αφίσα για περισσότερες πληροφορίες ή για δήλωση συμμετοχής.

9o Summer Camp «See You In Court» στα Ιωάννινα

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ταε Κβον Ντο