fbpx

«Together in Sport – Together in Taekwondo» 19 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο

«Together in Sport - Together in Taekwondo» 19 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Together in Sport – Phase II» και των δράσεων του Φεστιβάλ Refugee Week Greece, η ΜΕΤΑδραση, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ), το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) προσκαλούν το κοινό στη μεγάλη αθλητική δράση “Together in Sport – Together in Taekwondo“.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), 7:00-9:30μμ.

Παιδιά και νεαροί πρόσφυγες θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν το άθλημα του Ταεκβοντό, παρακολουθώντας επιδείξεις, αλλά και πραγματοποιώντας ασκήσεις μαζί με 300 αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Παράλληλα, στον χώρο της δράσης, το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας θα εκθέσει το αργυρό μετάλλιο και τον αγωνιστικό θώρακα του Ολυμπιονίκη στο Ταεκβοντό, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004, τα οποία έχουν παραχωρηθεί από την οικογένειά του για τη Μόνιμη Έκθεση του Μουσείου.

Στον χώρο θα φιλοξενηθεί έκθεση ζωγραφικής του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Ανήκουμε όλοι στην ίδια ομάδα», από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 1.800 μαθητές και μαθήτριες με σκίτσα, αφίσες και κόμικ.

Με την παρουσία της θα μας τιμήσει η πρώτη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, Μόρφου Δροσίδου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την παρουσία τους έως την Τρίτη 18 Ιουνίου, εδώ: https://bit.ly/3KyiDI5

Το έργο “Together in Sport – Phase II” συγχρηματοδοτείται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων της Γερμανίας (BAMF) και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ-AMIF).

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ταε Κβον Ντο