fbpx

Διεθνές Τουρνουά Σάμπο “IVAN DOKTOROV” με Ελληνικές συμμετοχές

sambo

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Τεχνών Σάμπο, Κούρας, Τσιδαόμπα συμμετείχε με αθλητές στο Διεθνές Τουρνουά Σάμπο που διοργανώθηκε από τη Βουλγάρικη Ομοσπονδία Σάμπο σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σάμπο (FIAS). Το Διεθνές Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 02-04/07/2024 στη Σόφια ,στο στάδιο ΄Hall Sofia”για τις ηλικιακές κατηγορίες Εφήβων- Νεανίδων ( 2008-2010).

Η παράδοση που ξεκίνησε στο Βουλγαρικό SAMBO πριν από ένα χρόνο, συνεχίστηκε στη Σόφια. Το διεθνές φιλανθρωπικό τουρνουά SAMBO μεταξύ μαθητών στη μνήμη του Τιμώμενου Δάσκαλου του Αθλητισμού, Τιμώμενου Προπονητή Ivan Doktorov πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου. Το τουρνουά διοργανώθηκε από την Ένωση Βούλγαρων Σαμπιστών (ABS) με την υποστήριξη των αρχών της πόλης Ihtiman

Αν το πρώτο τουρνουά συγκέντρωσε αθλητές από 5 χώρες, τώρα στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 130 cadets από 9 χώρες. Για μετάλλια αγωνίστηκαν εκπρόσωποι από την Αρμενία, το Βέλγιο, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Μολδαβία, τη Βόρεια Μακεδονία, την Ουκρανία και φυσικά τη Βουλγαρία.

«Αυτό το τουρνουά είναι μοναδικό και δεν έχει ανάλογο στον κόσμο του SAMBO. Η οργανωτική επιτροπή δεν χρεώνει εισιτήρια από τις ομάδες και επίσης παρέχει σε όλους τους συμμετέχοντες δωρεάν διαμονή και γεύματα. Το θεωρούμε πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του SAMBO στους νέους, επομένως το τουρνουά χρηματοδοτείται στη Βουλγαρία από χορηγούς και οπαδούς του SAMBO, καθώς και από τις αρχές του Ihtiman, της πατρίδας του Ivan Doktorov», σημείωσε ο Dimitar Dimitrov, Πρόεδρος του ABS. , στενός φίλος του Ivan Doktorov.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σάμπο