fbpx

To 2-0 o Κερκυραίος πυγμάχος Ισίδωρος Κεφαλληνός με Admir Oglic στη Ρώμη 

To 2-0 o Κερκυραίος πυγμάχος Ισίδωρος Κεφαλληνός με Admir Oglic στη Ρώμη 

Ο πρώτος επαγγελματίας πυγμάχος στην ιστορία της Κέρκυρας,  Ισίδωρος Κεφαλληνός, «ζευγάρωσε» τις νίκες του μετά από μια εντυπωσιακή κι αδιαμφισβήτητη εμφάνιση, σε μια διοργάνωση υπό την αιγίδα της Ιταλικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. 

Σε έναν αγώνα διάρκειας 6 γύρων, με αντίπαλο τον Admir Oglic, ο αθλητής του Πυγμαχικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας και του Χρήστου Μοσχάτ και πλέον επαγγελματίας αθλητής  του Poenix Team και του διεθνούς επαγγελματία προπονητή Simone D’alessandri δεν αντιμετώπισε σε κανένα σημείο του αγώνα πρόβλημα. Η κυριαρχία του ήταν καθολική από την αρχή, κάτι που αποτυπώθηκε και στο τέλος του 1ου γύρου. Τότε με ένα ισχυρό αριστερό κροσέ πέτυχε ένα νοκ- ντάουν με τον Βόσνιο να σώζεται από το καμπανάκι. Βλέποντας την εξέλιξη του αγωνα οι προπονητές   άλλαξαν την στρατηγική ώστε ο Κεφαλληνός να “γράψει” γύρους. Ο Ισίδωρος σε άψογη φόρμα ολοκλήρωσε τους έξι γύρους με τεράστια υπεροχή κερδίζοντας και τους έξι γύρους του αγώνα.

Η εμφάνιση του 20χρονου Έλληνα ήταν τέτοια  που του έκλεισε και τον επόμενο αγώνα, αφού σύμφωνα με τον μάνατζερ του θα αγωνιστεί ξανά τον Δεκέμβριο στο Μιλάνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία