fbpx

Δεύτερο μετάλλιο εξασφάλισαν τα «γαλανόλευκα γάντια» με την «υπογραφή» του Στέλιου Ρούλια

Δεύτερο μετάλλιο εξασφάλισαν τα «γαλανόλευκα γάντια» με την «υπογραφή» του Στέλιου Ρούλια

Η Ελληνική Πυγμαχία πανηγυρίζει ακόμη μία λαμπρή διάκριση, καθώς ο Στέλιος Ρούλιας εξασφάλισε για την Ελλάδα το δεύτερο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας U23, που διεξάγεται στη Σόφια. Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και γεμάτος πάθος, ο Ρούλιας επικράτησε του Mesic Alija (Βοσνία-Ερζεγοβίνη), εξασφαλίζοντας τη θέση του στο βάθρο των νικητών.

Η Ελλάδα συνεχίζει να γράφει ιστορία στο ευρωπαϊκό στερέωμα της πυγμαχίας, καθώς αυτή η διάκριση έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την εξασφάλιση μεταλλίου από τη Βασιλική Σταυρίδου, η οποία κατέκτησε επίσης μία θέση στο βάθρο, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία της Ελληνικής Πυγμαχίας.

Αυτές οι επιτυχίες δεν είναι μόνο νίκες για τους αθλητές μας, αλλά και για όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον της Ελληνικής Πυγμαχίας είναι λαμπρό.

Το δεύτερο αυτό μετάλλιο γεμίζει χαρά την ελληνική αποστολή και μας κάνει όλους περήφανους για τη νέα γενιά αθλητών που εκπροσωπούν επάξια τα εθνικά μας χρώματα.

Συγχαρητήρια στον Στέλιο Ρούλια για τη συγκλονιστική του νίκη και την εξαιρετική του επίδοση. Οι επιτυχίες των αθλητών μας αποτελούν έμπνευση για όλους τους Έλληνες, αποδεικνύοντας πως με αφοσίωση και σκληρή δουλειά, οι στόχοι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Η Ελλάδα κερδίζει όχι μόνο μετάλλια, αλλά και τον σεβασμό της Ευρώπης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία