fbpx

Ξεκίνησε το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στη μνήμη του Enrique Rodriguez Cal «Dacal» στην Ισπανία

Ξεκίνησε το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στη μνήμη του Enrique Rodriguez Cal «Dacal» στην Ισπανία

Ξεκίνησε η αγωνιστική δράση την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στη μνήμη του Enrique Rodriguez Cal «Dacal» στην πόλη Mostoles, που βρίσκεται δίπλα στη Μαδρίτη. Αυτή είναι η δεύτερη έκδοση του «Dacal», ενός Τουρνουά που πραγματοποιείται για την ηλικιακή κατηγορία Elite Ανδρών και Γυναικών.

Η πρώτη μέρα του τουρνουά είχε 17 ενδιαφέροντες αγώνες, τέσσερις αγώνες μεταξύ γυναικών και δεκατρείς μεταξύ ανδρών. Εκτός από τη διοργανώτρια χώρα, υπάρχουν επίσης αθλητές από την Κούβα, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, την ουδέτερη ομάδα της IBA, την Ισλανδία, τη Μολδαβία, το Μαυροβούνιο, την Πορτογαλία, τη Σκωτία και την Ουαλία. Συνολικά 102 αθλητές, 64 Άνδρες και 38 Γυναίκες.

Χθες πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μέρα του Τουρνουά με 19 αγώνες στο πρόγραμμα, 12 Γυναικών και επτά Ανδρών. Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά στο επίσημο κανάλι της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στο YouTube.

Το Τουρνουά διεξάγεται στη μνήμη του Enrique Rodriguez Cal “Dacal”, του πρώτου Ισπανού Ολυμπιονίκη στην Πυγμαχία (Μόναχο 1972). Ο “Dacal” κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες (Smirne 1971), το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Βελιγράδι 1973), το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (La Habana 1974) και το χρυσό μετάλλιο ξανά στους Μεσογειακούς Αγώνες (Άργελ 1975).

Η διοργάνωση είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τους αθλητές εν όψει προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας U22 της EUBC, που θα διοργανωθεί στη Σόφια τον Οκτώβριο.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία