fbpx

4 χρυσά διεκδικεί η εθνική ομάδα Πυγμαχίας στο Πανευρωπαϊκό της EUBC στην Βοσνία Ερζεγοβίνη

4 χρυσά διεκδικεί η εθνική μας ομάδα στο Πανευρωπαϊκό της EUBC στην Βοσνία Ερζεγοβίνη

Ιστορική μέρα η χθεσινή για την ελληνική Πυγμαχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων EUBC Schoolboys & Schoolgirls European Boxing Championships 2024 που διεξάγεται στη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Όλοι οι πυγμάχοι της εθνικής μας ομάδας κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς των κατηγοριών τους, διεκδικώντας συνολικά 4 χρυσά μετάλλια – ένα ιστορικό επίτευγμα για την ελληνική Πυγμαχία.

Τα «γαλανόλευκα γάντια» μας πέτυχαν σπουδαίες νίκες στους ημιτελικούς των κατηγοριών τους σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή για την ελληνική Πυγμαχία, καθώς για πρώτη φορά οι Έλληνες αθλητές-τριες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν 4 χρυσά μετάλλια σε μια διεθνή διοργάνωση αυτού του επιπέδου. Οι «γαλανόλευκες» εμφανίσεις των αθλητών μας τιμούν την Ελλάδα και ανεβάζουν την ελληνική Πυγμαχία σε νέα ύψη.

Η Πετρίτση Παναγιώτα νίκησε τη Vanessa Doyle από την Ιρλανδία, εξασφαλίζοντας το «εισιτήριο» της στον τελικό της κατηγορίας των 54 κιλών.

Η Καρπόζιλου Δήμητρα επικράτησε της Liza Lobjanidze από τη Γεωργία, κερδίζοντας και αυτή την πρόκριση για τον τελικό της κατηγορίας των 64 κιλών.

Ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος νίκησε τον Nichita Slepoi από τη Μολδαβία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον τελικό της κατηγορίας των 40 κιλών, κάνοντας έτσι το πολυτιμότερο δώρο τόσο στον εαυτό του όσο και σε όλη την ελληνική αποστολή καθώς χθες ο Έλληνας αθλητής είχε τα γενέθλιά του.

Και ο Ζουρνατζής Ελευθέριος πέρασε απευθείας στον τελικό χωρίς αγώνα, καθώς ο αντίπαλός του, Klitsman Andrei από τη Ρωσία, δεν αγωνίστηκε.

Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας προετοιμάζονται πυρετωδώς για τους τελικούς τους, με στόχο να φέρουν στην Ελλάδα 4 χρυσά μετάλλια, που αναμφισβήτητα τα αξίζουν. Η επιτυχία τους θα αποτελέσει μια ακόμη τεράστια στιγμή για το άθλημα της Πυγμαχίας και όλοι αναμένουμε με αγωνία να τους δούμε να ανεβαίνουν στο βάθρο.

Οι «γαλανόλευκες γροθιές» των αθλητών μας είναι έτοιμες να γράψουν ιστορία, και όλη η Ελλάδα τους στηρίζει στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία