fbpx

Πανευρωπαϊκό EUBC: Με το «δεξί» Κωνσταντινούδης και Λέων – Εκτός συνέχειας Βερβερίδης και Νανάκου

Πανευρωπαϊκό EUBC: Με το «δεξί» Κωνσταντινούδης και Λέων - Εκτός Βερβερίδης και Νανάκου

Με το «δεξί» ξεκίνησαν οι αγωνιστικές «υποχρεώσεις» της εθνικής ομάδας Πυγμαχίας στο EUBC Schoolboys & Schoolgirls European Boxing Championships 2024, που διεξάγεται στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

Ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος «άνοιξε» την «αυλαία» των νικηφόρων εμφανίσεων για την New Boxing Generation της ελληνικής Πυγμαχίας πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση επί του Μαυροβούνιου αντιπάλου του, Otasevic Luka, με νίκη 3-2 στα σημεία.

Τα «βήματα» του Αλέξανδρου ακολούθησε η Λέων Μαρία Ευαγγελία, που «ζευγάρωσε» τις νίκες για τα «γαλανόλευκα γάντια» επί της Τουρκάλας Eyupoglou Ecena με 4-1, περνώντας έτσι και εκείνη επάξια στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι εμφανίσεις του Βερβερίδη Νικόλαου και της Νανάκου Γεωργίας κρίθηκαν εξαιρετικές, αφού τόσο ο Νίκος όσο και η Γεωργία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χάνοντας όμως στα σημεία από αξιόλογους πρωταθλητές τον Γερμανό Sanek Georg και την Ρωσίδα Ishmatova Sab αντίστοιχα, δείχνοντας παράλληλα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η νέα γενιά της ελληνικής Πυγμαχίας θα αποτελέσει τον «ακρογωνιαίο λίθο» για το λαμπρό μέλλον του αθλήματος.

Το πρόγραμμα και links για LIVE μετάδοση των αγώνων της εθνικής ομάδας Πυγμαχίας στο Πανευρωπαϊκό της EUBC
Πανευρωπαϊκό EUBC: Με το «δεξί» Κωνσταντινούδης και Λέων – Εκτός συνέχειας Βερβερίδης και Νανάκου

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία