fbpx

Lukas Labasko – Στέλιος Ρούλιας: Η μάχη για το στέμμα των 100.000$

Roulias

Προετοιμαστείτε για μια επική σύγκρουση καθώς δύο τιτάνες του ρινγκ, Labaško και Ρούλιας, έρχονται αντιμέτωποι στους προημιτελικούς! Στις 10 Νοεμβρίου, το DVTK Arena στο Miskolc θα φιλοξενήσει μια ηλεκτρισμένη βραδιά πυγμαχίας που σας φέρνουν οι Hell Boxing Kings.

Ο Σλοβάκος βαρέων βαρών Lukáš Labaško δεν έχασε την ευκαιρία της ζωής του και πέρασε στον επόμενο γύρο στο project HELL BOXING KINGS, όπου θα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στέλιος Ρούλιας, που έχει 46 νίκες και δουλεύει ήδη για να πάρει περισσότερα, θα μπει στο δρόμο του. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από έναν αγώνα. είναι μια μάχη για την υπεροχή, μια δοκιμασία δύναμης, ικανότητας και θέλησης.

Τα πονταρίσματα είναι υψηλά – αν φτάσουν στον τελικό και κερδίσουν, θα μπορούσαν να πάρουν ένα τεράστιο ποσό $100.000! Ελάτε μαζί μας για μια αξέχαστη βραδιά στο DVTK Arena στις 10 Νοεμβρίου. Ακολουθήστε μας για όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και ετοιμαστείτε να ζητωκραυγάσετε τον πρωταθλητή σας στο Fight for the Crown!

H πρόβλεψή μας είναι ότι ένας μέτριος Ρούλιας θα τον κάνει “άλογο” τον Σλοβάκο. Τεράστια διαφορά ύψους σχεδόν ένα κεφάλι υπέρ του αθλητή του Νίκου Δροσόπουλου. Διαφορά στα “καλά κιλά”, ο Labaško παίζει και στα 86, ενώ ο Στέλιος με δίαιτα κατεβαίνει στα 91 που είναι ο αγώνας. Δίψα, δίψα, δίψα και κίνητρο για επιτυχία μετά τον οριακό αποκλεισμό από την Ολυμπιάδα για τον Ρούλια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία