fbpx

Ο Αχιλλέας Τσεπίδης Τιμής Ένεκεν σε «πρωταγωνιστικό ρόλο» στις εκδηλώσεις “100 χρόνια Βατόλακκος” στα Γρεβενά (vid)

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του για τα “100 χρόνια Βατόλακκος” αναγνωρίζοντας την μέγιστη αξία του Έλληνα Πρωταθλητή Αχιλλέα Τσεπίδη, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στην μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποίησε, τον τοποθέτησε επικεφαλής της παρέλασης κρατώντας την Ελληνική σημαία και από πίσω ακολουθούσαν τα λάβαρα των Συλλόγων που συμμετείχαν.

Ο Αχιλλέας έδειξε ακόμη μία φορά το ήθος και τις αξίες του ενώ παράλληλα τον απολαύσαμε και στις άριστες χορευτικές του ικανότητες μιας και Τιμής Ένεκεν για δεύτερη φορά ο Γρεβενιώτης πυγμάχος ορίστηκε από τον Μορφωτικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Βατολάκκου να είναι μπροστά από τον πρωτοχορευτή του, στο μεγαλύτερο μακρύ Ομάλ της Δυτικής Μακεδονίας (990 μέτρων) από την είσοδο της πόλης μέχρι την κεντρική πλατεία των Γρεβενών.

Παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Αμανατίδης Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Τσακνάκης Ιωάννης, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Ταταρίδης Κυριάκος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Χαντές Χρήστος, πολλοί επίσημοι καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μοναδικής εκδήλωσης, που συνεχίζουν αδιαλείπτως να τιμούν τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας».

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία