fbpx

Έφυγε ο Μανώλης Μπακρυσιώρης, φτωχότερη η οικογένεια της Πυγμαχίας και του Παναθηναϊκού

Έφυγε ο Μανώλης Μπακρυσιώρης, φτωχότερη η οικογένεια της Πυγμαχίας και του Παναθηναϊκού

Ο χώρος της Πυγμαχίας από σήμερα έγινε «φτωχότερος». Ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα, ο Μανώλης Μπακρυσιώρης «έφυγε» από την ζωή γεμίζοντας θλίψη όλους όσους είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν.

Ο επί σειρά ετών Πρωταθλητής Ελλάδος και Χρυσός Βαλκανιονίκης άφησε το στίγμα του στην Ελληνική Πυγμαχία και μία παρακαταθήκη που αποτελεί πολύτιμη ιστορία για το Άθλημα που άξια υπηρέτησε. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει στο νεκροταφείο του Ζωγράφου Αττικής την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Μανώλης Μπακρυσιώρης ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στην πυγμαχία στον Παναθηναϊκό Α.Ο. το 1968. Από το 1972 έως το 1982 αναδείχθηκε συνεχόμενα Πρωταθλητής Ελλάδος στην Α’ κατηγορία. Αναδείχθηκε 2 φορές Βαλκανιονίκης ενώ κατέκτησε 1 φορά τη 2η θέση (1974) και 1 φορά την 3η θέση (1977) στους Βαλκανικούς Αγώνες. Επίσης κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια στο Τουρνουά Ακρόπολις (1975, 1976, 1977, 1981). Διατέλεσε επί σειρά ετών προπονητής στον Παναθηναϊκό μαζί με τον  Άγγελο Χαρίση

bakrisioris
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία