fbpx

Δικαίωση του ΣΕΠΠ από τον ΑΣΕΑΔ σχετικά με ποινές και πρόστιμα από την ΕΟΠυγμαχίας

BOXING

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πυγμαχίας με έντονη ανακοίνωση του τονίζει την “ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΑΔ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ Η ΕΟΠ ΓΙΑ “ΙΣΧΥΡΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ” ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ!”

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) με την απόφαση 51/19-6-2024 δέχεται την προσφυγή του Συνδέσμου Προπονητών και ΑΚΥΡΩΝΕΙ την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΟΠ η οποία επέβαλε “χρηματικά πρόστιμα” και τιμωρίες που “απαγόρευαν στα μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΠ τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με την πυγμαχία για έξι (6) μήνες”.

Οι παραπάνω τιμωρίες δεν έπληξαν μόνο τους προπονητές αλλά έβλαψαν πρωτίστως τους αθλητές, τους γονείς αυτών και τα σωματεία τους διότι δίχως τους προπονητές τους πολλοί δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων τον περασμένο μήνα.

Όμως η απόφαση του ΑΣΕΑΔ έβαλε τέλος στους χωρίς λογική πανηγυρισμούς της ΕΟΠ και στις συνεχείς προσπάθειες φίμωσης του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε και η δικαιοσύνη αποδόθηκε, αφήνοντας την ΕΟΠ έκθετη με τις αντιθεσμικές ενέργειές της. “Το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή”. Edgar J. Mohn… καταλήγει η ανάρτηση του ΣΕΠΠ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία