fbpx

Πυγμαχία: Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός αντάλλαξαν «αδερφικές» γροθιές 

Πυγμαχία: Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός αντάλλαξαν «αδερφικές» γροθιές 

Αγώνες πυγμαχίας μεταξύ δύο συλλόγων αδελφοποιημένων, του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού έγιναν στο 𝐞 𝐅𝐨𝐫𝐭𝐫𝐞𝐬𝐬 𝐊𝐚𝐥𝐞𝐦𝐞𝐠𝐝𝐚𝐧. 

Στο όνομα της φιλίας μεταξύ δύο συλλόγων από Ελλάδα και Σερβία, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν οκτώ ενδιαφέροντες αγώνες, έναν σε νέους άνδρες και επτά σε ελίτ ανδρών. Το αποτέλεσμα, αν και δεν ήταν κάτι που ενδιέφερε τους συμμετέχοντες ήταν ισόπαλο. 

Η διοργάνωση, που διοργανώθηκε από το Boxing Club Red Star και με την υποστήριξη της Σερβικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, συγκέντρωσε πολλά δημόσια πρόσωπα από τον πολυαθλητικό σύλλογο Ερυθρού Αστέρα. Εκτός από τον Πρόεδρο της Σερβικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας 𝐍𝐞𝐧𝐚𝐝 𝐁𝐨𝐫𝐨𝐯𝐜𝐚𝐧𝐢𝐧 το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του πυγμαχικού Ερυθρού Αστέρα 𝐕𝐥𝐚𝐝𝐚𝐧 𝐌𝐢𝐤𝐞𝐭𝐢𝐜, ο πρόεδρος της EUBC Ιωάννης Φιλιππάτος και ο Γραμματέας 𝐊𝐢𝐫𝐢𝐥𝐥 𝐒𝐡𝐜𝐡𝐞𝐤𝐮𝐭𝐲𝐞𝐯.

Για την ελληνική ομάδα μέχρι το Βελιγράδι ταξίδεψαν οι Αριστόβουλος Βρύτας, Δημήτρης Μυλωνάς, Ιωάννης Σκορδίλης, Στίβεν Εστεμπάν, Βασίλης Μακρυγιάννης, Νίκος Καττής, Οδυσσέας Τσακουρίδης και Παύλος Τσαγκράκος, ενώ δίπλα στους ερυθρόλευκους πυγμάχους βρέθηκε και ο προπονητής του Συλλόγου, Λευτέρης Λειβάδης. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία