fbpx

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων στα Γρεβενά

Πυγμαχία

Μετράμε αντίστροφα τις μέρες για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων, όπου θα λάβουν χώρα από τις 15 έως τις 20 Μαΐου στα πανέμορφα Γρεβενά.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρεια. Η επέκταση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων σε περιφερειακές πόλεις συμβάλλει στην ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας σε ολόκληρη τη χώρα, προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο την υγιή άσκηση και την αξία της αθλητικής δραστηριότητας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο έργο της αυτό η ΕΟΠ βρίσκει αρωγούς και στο πλαίσιο αυτό με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς όλους όσους συνέβαλαν είτε με την οικονομική συνεισφορά τους είτε με την εθελοντική τους υποστήριξη για να μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το μοναδικό γεγονός στην πόλη των Γρεβενών.

Η σημαντική συμβολή της Περιφέρειας και του Δήμου στην συνδιοργάνωση και την υποστήριξη των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων είναι άξια αναφοράς.

Παράλληλα πολλές επιχειρήσεις των Γρεβενών στάθηκαν στο πλευρό της ΕΟΠ προσφέροντας οικονομική ενίσχυση και υλικοτεχνική υποστήριξη ενώ η αφοσίωση και η εργατικότητα των εθελοντών και της οργανωτικής ομάδας είναι αξιοθαύμαστη και ζωτικής σημασίας.

Η συμμετοχή και η βοήθειά τους αποτελεί κινητήριο μοχλό που ωθεί την προσπάθεια που κάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας ολοένα για το καλύτερο, δίνοντας παράλληλα πνοή και ελπίδα για τις μελλοντικές εκδηλώσεις της, προωθώντας το άθλημα της Πυγμαχίας σε όλη την Ελλάδα.

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων στα Γρεβενά

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία