fbpx

Παναθηναϊκός Πυγμαχία με 16 μεταγραφές έως τώρα

Παναθηναϊκός Πυγμαχία με 16 μεταγραφές έως τώρα

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός στην πυγμαχία μπήκε δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο και ενέταξε στις τάξεις του συνολικά 16 μποξέρ, μέχρι στιγμής. Σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις για το «τριφύλλι» που δυναμώνει ακόμα περισσότερο στο ρινγκ και μεγάλωσε το ρόστερ του και αναμένεται να ενισχυθεί και με άλλους αθλητές τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι μεταγραφές του: 20χρονου πυγμάχου Ρέμου Βελλή από το ΑΣ Τίγρης. Του 23χρονου πυγμάχου Γιάννη Μανουηλίδη από τον Ηρακλή Αγίων Αναργύρων. Του 18χρονου Κωνσταντίνου Σαρηγιαννίδη από το ΑΣ Τίγρης. Του 32χρονου Χρήστου Κατσάνου από τον Πυγμαχικό Σύλλογο Αμφιλοχίας. Του 32χρονου Αντώνη Αγγελόπουλου (92κ.) από την ΕΑ Πατρών. Του 24χρονου πυγμάχου Παναγιώτη Ρόιδου από την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής.

Επίσης η μεταγραφή της Δήμητρας Κωνσταντοπούλου (54κ.) Παναχαϊκή, αλλά και του μποξέρ της ΑΕΚ Νικηφόρου Ρουσσάκη (92κ.). Ο Αριστείδης Κοντουδάκης (+92κ.-Πολυδεύκης).

Από κει και πέρα τα «πράσινα» χρώματα με έμβλημα το «τριφύλλι» θα φοράνε οι εξής αθλητές: Δημήτρης Ζολώτας (86κ.-Οδυσσέας), Νίκος Κασφίκης (71κ.-ΠΑΟ Κέρκυρας), Θανάσης Νάκος (92κ.-Πανελλήνιος), Γιώργος Παπαδογιαννάκης (75κ.-Ιωνικός Νικαίας), Κώστας Αγγελουσόπουλος (67κ.-Ιωνικός Νικαίας) και Ευάγγελος Ηλίου (63.5κ.-Πολυδεύκης), η 15χρονη Αγγελική Σδούγα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία