fbpx

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας στο πλευρό της σχολικής εκδρομής στο Ο.Α.Κ.Α

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας στο πλευρό της σχολικής εκδρομής στο Ο.Α.Κ.Α

Στα πλαίσια της ένταξης αθλητικών δραστηριοτήτων στην Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ο Πρωταθλητής, η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΕΟΠ) στέκεται στο πλευρό του αθλητικού αυτού εγχειρήματος με σκοπό να συμβάλει στην τόνωση του αθλητικού ιδεώδους, ενισχύοντας με το βέλτιστο δυνατό τρόπο, την παρουσία του αθλήματος της Πυγμαχίας, μέσω της εκμάθησης Ολυμπιακών αθλημάτων σε μαθητές ποικίλων ηλικιών και τάξεων.

Το εγχείρημα αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εθελοντικής συμμετοχής του Ομοσπονδιακού Προπονητή και επί συναπτά έτη Γυμναστή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννη Κοκόλη, καθώς και της Αθλήτριας-Παιδαγωγού Δήμητρας Κωνσταντοπούλου.

Πρόκειται για μια δράση του κ. Κωνσταντίνου Κουλαβάρδη, όπου με τη συνεισφορά Ομοσπονδιακών προπονητών, Γυμναστών, και Πρωταθλητών, ενισχύεται η ψυχαγωγία των παιδιών μέσω της άθλησης, καθώς και η ενεργή συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Σκοπός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (ΕΟΠ) είναι να διδάξει με ασφάλεια και υπευθυνότητα, την ευγενή πλευρά των μαχητικών αθλημάτων, έχοντας πάντα ως γνώμονα, την ασφάλεια, την διασκέδαση και την ψυχαγωγία των παιδιών.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία