fbpx

COMEBACK του Ζαφείρη “THE ICE MAN” Κωτσάκη στο ρινγκ με τον Σέρβο Sladjan Dragisic

ICEMAN 2

Ο πρώην πρωταθλητής και προπονητής του NO LIMIT ACADEMY Ζαφείρης Κωτσάκης, έχει ανεβάσει στα κόκκινα την προετοιμασία του εν όψη της επιστροφής του στο ρινγκ. Θα είναι φυσικά το main event της διοργάνωσης του ICE MAN FIGHT NIGHT 2 που θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου στο κλειστό στάδιο «Γ. Στεφανόπουλος» στην έδρα του το Περιστέρι.

Ο αντίπαλος του Περιστεριώτη πρωταθλητή είναι ο 38χρονος πολύπειρος Σέρβος αθλητής Sladjan Dragisic που επαγγελματικά στην πυγμαχία μετρά 51 αγώνες (5-46 Boxrec) και 29 επαγγελματικούς αγώνες (Tapology archive) στον χώρο του ΜΜΑ. Να σημειωθεί ότι ο Σέρβος έχει αγωνιστεί και με τον Φλοριάν Μάρκου στην Αλβανία! Στην γωνία του ο Κωτσάκης θα έχει τον προπονητή του Νάσο Αργυρόπουλο, ενώ γνωστά ονόματα του χώρου πλαισιώνουν την διοργάνωση που έχει και την στήριξη του δήμου Περιστερίου.

Ο αγώνας όπως είπαμε θα είναι επαγγελματικής πυγμαχίας, προγραμματισμένος για 6 γύρους! Τα κιλά έχουν συμφωνηθεί στα 75, με τον Ζαφείρη να είναι εδώ και καιρό σε σκληρή δίαιτα και συνεχόμενες προπονήσεις για να τα πιάσει, αλλά και να δώσει και το θέαμα, ή μάλλον τον πόλεμο που έχει υποσχεθεί! Θυμίζουμε τελευταία εμφάνιση του Κωτσάκη στο ίδιο στάδιο στις 2 Μαρτίου 2019 με έπαθλο δύο ζώνες απέναντι στον Μαροκινό Belzaham. Aποτέλεσμα… νίκη με ΚΟ στον 1ο γύρο!

Θυμίζουμε τελευταία εμφάνιση του Κωτσάκη στο ίδιο στάδιο στις 2 Μαρτίου 2019
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική